2017. május 18., csütörtök

Strapabíró laptop autóbérlőknek

Strapabíró és törésálló laptop
Törésálló laptop

Itronix General Dynamics GD600

A laptopok megjelenésének egyik oka, hogy olyan mobil számítógépre volt szükségük a szakembereknek, melyet bárhol és bármikor használhatnak. Az laptopot szívesen és gyakran hordozzák autóval, és gyakran olyan helyszíneken is használni kell, ahol megsérülhet. A drágább és nagyteljesítményű laptopok javítása, szervizelése komoly összegekbe kerülhet, ezért érdemes olyan laptopot vásárolni, mely védett a külső behatások, a sérülésektől.

Az Itronix cég olyan laptopokat gyárt, melyek mindenféle külső sérüléstől jól védettek. Olyan mobil számítógépeket készítettek, melyek 3 méteres magasságból leejtve is működőképesek maradtak.

Az Itronix céget megvásárolta a General Dynamics, mely Amerika egyik legnagyobb harcászati eszközöket gyártó vállalata. A katonai autók gyártásához is szükség van a strapabíró számítógépekre.


Az Itronix General Dynamics GD6000 laptop strapabíró háza már látványra is bizalomgerjesztő, egyértelmű, hogy komolyabb sérülésektől is védett a gép.

A laptop paramétereiA noteszgépet 13.3 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, Intel Core 2 Duo T900-as processzort kapott, amihez 4GB DDR3 memória tartozik. A harcászati feladatokra szánt laptop 250 GB merevlemezzel jön ki a gyárból.

A laptop nyílásait minimális számúra csökkentették, ezért két darab USB Portot találunk a gépen mindössze. A kommunikációt WiFi kártya biztosítja.


A magas hőmérsékletet, nedvességet és fizikai behatásokat is jól tűrő laptopot ujjlenyomat leolvasó védi az illetéktelenektől.


A laptop szervizben Budapesten nem gyakran visznek be olyan laptopot javításra, melyet ilyen jó védelemmel láttak el, de szükség esetén az ilyen kihívásoknak is megfelelnek a profi szakemberek.


Strapabíró laptop autóbérlőknek is, hogy ne kelljen félni attól, hogy gyakran hordják majd szervizbe a gépet. A törésálló laptop hasznos lehet, ha autót bérlünk, hogy távolabbra utazzunk és ott használjuk a számítógépet, amit mások is szívesen bekapcsolnak időnként. További érdekes és izgalmas témák mindenki számára egyszerűen: laptop kijelző, törésálló, laptop szerviz, autó akku.

 Laptop vásárlási szempontok

Milyen vékony laptopot vegyek? Amikor valaki noteszgépet szeretne vásárolni a budapesti szerviz szaküzletében, elkerülhetetlen, hogy véleményeket olvasson és hallgasson meg az eszközökről. Nehéz eldönteni, hogy mely notebook gyártó vállalatok tudják a legjobbat nyújtani, hiszen rengeteg szempont létezik a sebességtől az ergonómián át a laptop kijelző felbontásáig és az akku üzemidejéig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése