2016. szeptember 12., hétfő

Autós kihangosító szettek okostelefonhoz

Autóvezetés közben telefonálni headset
Egyre több okoseszközt kezelünk vezetés közben

Milyen mobiltelefonos kihangosítót vegyek?


Autóvezetés közben veszélyes telefonálni, és szinte lehetetlen SMS-t küldeni, mégis sokan teszik ezt. Amellett, hogy a rendőrök is keményen bírságolják a vezetés közben mobiltelefont használókat, komoly árat fizethetünk érte, ha emiatt balesetet okozunk.

Időnként elkerülhetetlen, hogy az autóban menet közben telefonáljunk, ami például a budapesti forgalomban nagy kihívás. A legújabb okostelefonok már többféle kihangosítási módot is felajánlanak, az autógyárak pedig extra felszereltségként beépített mobiltelefon kihangosítóval is szállítják az új járműveket. Az okostelefon szoftverének fejlődésével már az sem lehetetlen, hogy menet közben SMS-t küldjünk, hiszen a hangfelismerésnek köszönhetően mindezt érintés nélkül is megtehetjük.

Sok esetben az okostelefonhoz ajánlott headset nem elég kényelmes, vagy túl drága. Az autóba beépített kihangosító egyértelműen jelentős költségekkel jár. Alternatív megoldásként választhatjuk a vezeték nélkül működő, bluetooth-os kihangosítókat. Ezeket egyetlen mozdulattal rögzíthetjük a kormányra vagy az autó napellenzőjére.

Az autós okostelefon kihangosítók rendkívül egyszerűen működnek. Egyetlen gombnyomással párosíthatjuk a kihangosító eszközt az okostelefonnal és máris készen áll a használatra. Lényegében a bluetooth-os hangszórók elvén működnek. Az egyik legmegbízhatóbb megoldást a Blaupunkt kínálja vásárlóinak.  A BT Drive Free 112-es modell a napellenzőre rögzíthető, míg a BT Drive Free 411-es modellt a kormányra rögzítve használhatjuk.


Autós kihangosító szettek okostelefonhoz, hogy biztonságos legyen a városi és vidéki vezetés. Az autóvezetés egyik fontos kelléke a nagyvárosokban is az autós kihangosító szett, amelyből nem mindegy, hogy milyet választunk a mobiltelefonunkhoz vagy az okostelefonhoz, hiszen nagyon fontos a biztonságos autóvezetés minden úton. További érdekes témák: autóvezetés, vezetéstechnika, kihangosító, okostelefon, mobiltelefon, headset.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése