2017. június 13., kedd

Kávégép bérlés Budapesten

Budapest kávégép bérlés
Profi kávégép bérlése

Kényelmes megoldás cégek és irodák számára


Könnyebben indul a munkanap, ha a dolgozók egy kellemes, frissen pörkölt szemeskávéból készült feketét fogyaszthatnak el. A legtöbb munkahelyen nincs igazán jó minőségű, profi kávégép, így az elkészült kávéital sem az igazi. A kávézási gondok megoldását jelentheti, ha kávégépet bérelsz Budapesten. Munkahelyeken a dolgozók számára, cégek és boltok helyiségeiben a betérő vendégek részére, vagy nagyobb rendezvényen a résztvevőknek készíthetsz kiváló minőségű kávét.

Bérelj automata kávégépet


Az automata kávégép előnye, hogy minimális erőfeszítéssel készít remek minőségű italt. A Blue Bird nem csak a kávégépet kínálja, de a bele való frissen pörkölt szemes kávét is megvásárolhatod itt. Extra szolgáltatás, hogy a cégek saját, egyedi kávékeveréket készíthetnek ügyfeleik, partnereik, dolgozóiik számára.

A bérelt kávégép előnyei:


  • a bérbeadó végzi a karbantartást
  • feltöltik a gépet kiváló minőségű szemes kávéval
  • megtanítják a gép kezelését
  • néhány másodperc alatt elkészül az eszpresszó
  • garantálják a gép működését
  • teljeskörű, 24 órás kiszolgálás és szerviz.

Budapesten bérelt kávégép esetén autóval könnyen kiszállítható a berendezés, mely a szükséges időn keresztül a bérlő rendelkezésére áll. Az automata kávégép egyik előnye, hogy nincs szükség profi Baristára a működtetéséhez, anélkül is remek italok készíthetők.

Lepje meg vendégeit vagy ügyfeleit egy ingyen kávéval a találkozón, tárgyaláson vagy rendezvény alkalmával. A hagyományos kávék és kávégépek által készített italok össze sem hasonlíthatók a frissen pörkölt szemes kávéból készült feketével, melyet profi berendezések segítségével készítettek el.


Kávégép bérlés Budapesten a legjobb cégtől, akik szemes kávé forgalmazásával is foglalkoznak. Automata kávégép bérélése Budapesten könnyen, gyorsan és egyszerűen, hogy a frissen pörkölt szemes kávéból kellemes ital készüljön, amivel megkínálhatja munkatársait vagy vendégeit gyorsan és egyszerűen. Néhány további, érdekes olvasnivaló téma: kávégép és kávéfőző, kávégép bérlés gyorsan olcsón, Budapest vásárlás, szolgáltatás bérbeadás, szemes kávé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése