2013. május 15., szerda

Vitte a verdát az éhes kisgyerek



Elvitte egy hatéves fiúcska apja autóját az Egyesült Államokban, hogy kínai ételt vásároljon, ám nekiment egy közlekedési táblának, ezért egy autószervizt is be akart iktatni útjába, nehogy otthon megszidják.
Az eset reggel történt, az apa végigaludta. A fiúnak semmilyen vezetői gyakorlata nincs, apja sohasem ültette ölébe menet közben, hogy kormányozhassa kicsit a kocsit. Annyira vágyott azonban kínai ételre, hogy elcsente a családi Ford  kulcsát, és eddig nem tisztázott módon simán elhajtott vele. Már otthona közelében megállásra kényszerült, mert nekiment egy jelzőtáblának és a kocsi megsérült. A kis srácban akadt azért betyárbecsület: azonnal elhatározta, szervizbe viszi a sérült autót.

Erre végül nem került sor, mivel a gyerek annyira kacskaringózva autózott, hogy szemet szúrt más autósoknak, akik értesítették a rendőrséget. A fiú és a kocsi - meg mindenki más Detroitban - megúszta nagyobb baj nélkül az autózást, de nem sikerült se ételt vennie, se a szervizt elintéznie. Hogy mivel akart fizetni, nem tudni.


Akinek már van gyermeke (és autója is), nyilván tudja, hogy milyen óriási felelősséggel jár ha a  kocsija kulcsát a gyermeke bármikor elveheti. Jobb  vigyáznunk és  olyan helyre raknunk, ahol semmilyen körülmények között nem találja meg.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése