2013. május 31., péntek

Ranger pickup

Terepjárót építenek az új Ranger alvázára épülő SUV-re. Valószínűleg ez se fog eljutni hozzánk.
Távol-Keleten eléggé népszerűek, de nemcsak az alvázas pickupok, hanem a velük azonos alapokra felépített és azonos technikával rendelkező terepjárók is. A Ford kínálatában is van ilyen jármű, amelynek már tesztelik a következő generációját, felemás karosszériával.


Egészen a B oszlopig nem nyúltak a karosszériához a prototípus esetén, ezt követően azonban teljesen új a kasztni – pardon, levágták egy eredetileg önhordó Ford Territory hátsó részét, amit aztán hozzácsaptak a fülkéhez. Ez volt a legegyszerűbb megoldás, hiszen a képen látható példánnyal csak a technikát próbálják. Ránézésre kisebb a tengelytáv, mint a Ranger pickupnál, ami miatt át kell hangolni a különféle elektronikus szabályzókat – ABS, ESC.

A képeken egyébként Jackson Emir készítette Ausztráliában, Avalon közelében az autópályán, majd eljuttatta azokat a Carsguide weboldalnak. A Ford a maga részéről úgy kommentálta a képeket, hogy az új Ranger pickup csak az első azon járművek közül, amelyek a T6-os alvázra épülnek, de ezen kívül sajnos további információkkal nem szolgálhatnak jelen pillanatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése