2016. december 25., vasárnap

Hogyan szállítsam a laptopot autóval?

Budapest laptop táska
Laptop hátizsák szállításhoz

Laptop táskák és hátizsákok Budapesten is


A laptop életünk részévé vált és legnagyobb előnye abban rejlik, hogy mobil eszközként utazásaink során magunkkal vihetjük és szinte bármilyen helyzetben dolgozhatunk. Ugyanakkor a laptop árak meglehetősen drágák a kijelző, billentyűzet pedig meglehetősen sérülékeny, ezért nem mindegy, hogy hogyan szállítjuk autóban, repülőgépen vagy tömegközlekedési eszközön. Az egyik lehetőség, ha távolra utazunk, hogy az úti célunkat elérve bérelünk egy laptopot, ezt például Budapesten könnyen megtehetjük. Ha mindenképpen szállítanunk kell a laptopot, akkor szükség van olyan laptop táskára vagy hátizsákra, mely erre a célra megfelel.

A hölgyek és fiatal lányok előszeretettel választanak egy márkásabb reklámtáskát vagy papírzacskót a laptop autós szállításához, ami azt eredményezi, hogy a sérült laptop a szervizben köt ki. A laptop szállításának egyik módja, a laptop hátizsák.


Egy átlagos laptop hátizsák paraméterei:


  • Méretek:  450 x 330 x 130 mm
  • Súly: 0,95 kg
  • Laptop kijelző mérete: 14” – 17”
  • Anyaga: 840 Dobby Nylon
  • Szín: fekete, szürke, zöld, kék, piros
  • Garancia: 2 év

A laptop hátizsák azért jó választás, mert a gép mellett a kiegészítők és egyéb holmik számára is van elegendő hely. A laptop számára kialakított szekciót magas keménységű hab veszi körül, mely nemcsak a mechanikai behatásoktól védi a laptopot, de a nedvességet is távol tartja.

Amikor laptop hátizsákot vásárolunk, figyeljünk oda, hogy a laptop méretben éppen illeszkedjen a táskában lévő helyre, ha ez nem így lenne, akkor győződjünk meg a rögzítő szíjak, tépőzár meglétéről.

Kényelmes megoldás, ha a laptop hátizsákon vannak zsebek az MP3 lejátszónak, a napszemüvegnek és okostelefonnak is.
Hogyan szállítsam a laptopot autóval, ha messzire kell utaznom vagy szervizbe kell vinnem? A laptop szállításának legjobb módja, ha szervizbe szeretnénk vinni Budapesten, ha laptoptáskát vásárolunk és ilyen módon juttatjuk célba bérelt vagy saját gépünket autóval is. További nagyon érdekes, olvasni való témák: laptop, laptoptáska, hátizsák, laptop kijelző, szerviz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése