2014. május 13., kedd

Google-autó top10

Mint arról a szakmai körök már értesülhettek, a Google saját személygépkocsit indított a kibersztrádán. Az autó rendelkezik az összes biztonsági berendezéssel és nélkülözi mindazokat a veszélyeket, amelyeket egy hagyományos Otto-motor jelenthet az utasok számára, A keresőmotor csendes, gyors, üzemanyag felvétele közvetlenül az internetről történik WiFi-hálózaton keresztül. A kísérleti modellek 10 terrabájtos hajtóművel rendelkeznek és végsebességüket egyelőre a legmagasabbra kalibrált mérőműszerekkel sem sikerült pontosan megállapítani.

Az új gépjármű minden bizonnyal beletartozik a keresőcég top10 termékébe és nem lehet kétséges, hogy aki ilyen autóval hajt végre keresőoptimalizálást, azon nem fognak ki a hajtűkanyarok.

A szuperautó csakis online módon rendelhető meg, a legfontosabb opciókat webfelületeken lehet beállítani. Ilyen például a description, title és keywords meta-tagek beállítása vagy a kommentelési lehetőség. Mód van például arra, hogy az anyósülésben ülő utas kommentjei letiltassanak vagy előzetes moderáció után se kapjanak nyilvánosságot.

A minden autós magazin első oldalára került modell iránt egyelőre főleg Ukrajnából mutatkozik élénk lehetősége, leginkább azért mert a kicsi üzemanyag-szeparátorát az orosz szeparatisták nemzeti szimbólumuknak választották a Donyeck megyei népszavazáson. Bővebben:

A Google autó ukrán nyelvű használati utasításából: юридичний супровід та правовий захист бізнесу -  менеджмент та правовий захист інвестицій.  Імпорт, Експорт, інвестиція -Juridical support and reliable legal protection in Ukraine. Правовий захист іноземних інвестицій в Україні, адвокатська діяльність

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése