2013. június 16., vasárnap

Kisautóból limuzin

Egy átlagos kisautóból egy igazi gyöngyszemet faragtak. Egy igazi üzleti limuzint.


Az indiai DC Designs megdöbbentő dolgokra képes, ha autó-átépítésről van szó, most azonban épp csak annyit változtattak a Nissan Sunny lépcsős hátú kisautó megjelenésén, hogy a gyári jelvény helyére a tuningcég logóját rakták, és a gyári könnyűfém felnik helyett az egyébként az autóval műszakilag azonos és egy gyártósoron készülő Renault Scala könnyűfém felnijeit használták.

Az igazi változás bent történt, és ha lehet, felülmúlták korábbi alkotásaikat is. A piros bőr, a fautánzat és a műanyagkróm elképesztő kavarodása határozza meg a hangulatot, amelyen túl tekintve egy üzleti célokra átalakított belsőt találunk. A második sorba két, elektromosan állítható ülés került, a bal oldali az első ülést ledöntve ággyá is alakítható.


A vezetőülés hátán nagy méretű monitort találunk, amihez különféle híradástechnikai eszközöket lehet csatlakoztatni, az utastér közepére került hatalmas könyöklő végén apró hűtődoboz kapott helyet, az elején meg faként meredezik egy eredetileg padlóra építendő könyöklő-pohártartó, és akad különleges megjelenésű, de minden hasznos funkciót nélkülöző tetőkonzol is.


Nem véletlen, hogy a DC Designs a Nissan Sunnyt választotta kiindulási alapnak, mivel ha csak a mérőszalagot nézzük, annak a lábtere hátul akkora, mint egy Mercedes E-osztálynak. Az átalakítás árát nem közölték, hiszen az függ a megrendelő egyedi kéréseitől, természetesen más autókból is képesek guruló iroda-belsőt varázsolni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése