2013. április 6., szombat

Veteránok a Hungexpon - Auto Motor és Tuning Show


Ismét ígéretesnek ígérkezik az Auto Motor Tuning Show a budapesti Hungexpon. A kiállítás szervezői minden évben elgondolkoznak rajta, hogy mivel is tudnák lázba hozni az autók, az autózás szerelmeseit. Olvastuk, hogy idén 2013.03.22-24 között kerül megrendezésre.

Tavaly is nagy sikerrel megörvendeztettek minket veteránautó kedvelőket, idén sem lesz ez másként. Egy stand kizárólag csak az amerikai gyártmányú autókülönlegességeké lesz.


Tavaly egy 1959-es pink Cadillac volt a legidősebb jármű, ami egyben a hölgyek egyik kedvence is volt a legfiatalabb 2009-es Chevrolet Camaro-val egyetemben. 
Látható volt továbbá egy hamisíthatatlan Mopar is; két Ford Mustang, egy Mach 1 és egy Bullit Boss, de volt ott egy Dodge Dart is és a vérbeli sportkocsi rajongók örömére egy 25. jubileumi kiadású Chevrolet Corvette is. Az utóbbi érdekessége, hogy 1978-ban a 62. Indianapilis 500 mérföldes versenyen ez az autó volt a pace car .


Az erő képviseletében láthattunk egy Oldsmobile 442 is, mely nagy ritkaság és igen értékes darab manapság. Az erőt viszont a legerősebb épített, 950 LE-ős Pontiac Firebird képviselte. További érdekességként került bemutatásra a Buick egyik kísérleti típusa mely a maga idejében óriási bukás volt. Azóta viszont különleges formájával igazi csemegévé vált. Reméljük az idén is felejthetetlen élményben lesz részünk a kiállításon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése