2015. október 4., vasárnap

Fizetés SMS-sel Mobilparkolás

tömeges sms parkolás
Mobilparkolás SMS-fizetéssel

Mobilparkolás Budapesten

Egy népszerű fővárosi szolgáltatás a parkolási díj fizetése SMS-ben. Tömeges szokássá vált.

Parkolójegy vásárlásának menete határozatlan időre


Mindenkinek elsődleges érdeke, hogy figyelembe vegye az adott zónában meghatározott maximális parkolási időtartamot és ingyenes időszakokat! Egy telefonszámról egy időben csak egy rendszámra indítható el vagy állítható le parkolásfizetés SMS-ben. Amennyiben az adott telefonszámhoz tartozóan már van folyamatban lévő parkolás, akkor az leáll, a szolgáltató erről SMS-üzenetben küld szöveges tájékoztatást (nem ritkán tegező hangnemben, angol mintára - a magyarban is tömegesen kezd meghonosodni ez a szokás, a Vodafone csak ezt használja például.. Amennyiben a folyamatban lévő SMS-parkolást az indítástól számított 1 percen belül leállítja az ügyfél, akkor az adott parkolás törlésre kerül, és a vonatkozó zónában 15 percen belül nem kezdeményezhető újabb parkolás SMS-fizetéssel.


SMS: MOBIL PARKOLÁS


A közszolgáltatásként nyújtott hazai mobilparkolás a tavalyi évtől, pontosan 2014. július 1-től egységes rendszerben működik. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. úgynevezett integrátorként működik közre a parkolási üzemeltetők, illetve a mobilfizetési szolgáltatást nyújtó viszonteladók között, amiért sokan szidják az Zrt. édes anyukáját.


Parkolási díj fizetése mobileszközzel


A budapesti fizető parkolási övezetekben a parkolási üzemeltetők által kiszabott díjak gyorsan és kényelmesen rendezhetők mobileszközökkel: SMS küldéssel, telefonhívással vagy mobilapplikációval, amelyek letölthetők még a kisebb kapacitású okostelefonokra is.

Kültéri Mobilparkolás SMS-ben


A parkolási folyamat során SMS-ben kell elküldened azt a rendszámot, amely a parkoltatni szándékozott gépkocsin szerepel. Mindenki fokozottan figyelj oda a rendszám helyes megadására, mivel a rendszám elütése esetén parkolási bírságot kell fizetni és visszaeső szabálysértés után helyszíni felnégyelést vagy karóba húzást is maga után vonhat, igaz, hogy csak vérbírói határozat megléte esetén.

Határozott idejű parkolás indítása SMS-sel


Visszaigazolás - Leállítás - Start - Stop (azaz határozatlan idejű) gépkocsiparkolás esetén maximum 4 órát, de minimum és maximum a parkolási zónában, az önkormányzati rendelet által meghatározott ideig parkolhat a nedves ügyfél, amennyiben kellő megvesztegetést helyez kilátásba a korrupt parkolóőrök irányában. A parkolás kezdetétől számított 4 óra elteltével a parkolás automatikusan leállításra kerül és a helyszínre gördülő salgó-polcok érkeznek a gépkocsik elszállítására.

Laptop Terasz - Budapest Autó

Asus laptop ellenőrzéssel küldhetsz teraszon ülve üzenetet.

Tömeges SMS küldés

Tömeges SMS-parkolás Budapesten és környékén. Fizetés esemesben. Mobilparkolás SMS-fizetéssel - online mobil marketing - Fizetés SMS-sel Mobilparkolás 

Küldd el nekünk is tömegesen SMS-ben rendszámodat sok-sok pénzzel együtt, ha nem akarod, hogy rád küldjük a fém állványrendszert. Ha az üzenetküldés csoportos, adunk engedményt mobil marketing kampány lefolytatásához, EU-s támogatással Budapesten és minden nagyvárosban országszerte. Helyszíni díjbeszedés esetén ajándék nyalókát lehet nyerni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése